Entradas

Mostrando entradas de octubre, 2019

VISITES I DEGUSTACIONS DE VI

Imagen
Des del Celler de les figues oferim diferents visites guiades i degustacions. No ho dubtis i vine a descobrir el món del vi a la nostra cooperativa. Tenim diverses opcions que s'ajusten a cada necessitat per poder gaudir de l'experiència. A l'apartat de més informació sobre les visites guiades i les degustacions hi podreu trobar els preus i què ofereix cada experiència. Vine a descobrir el nostre celler i els nostres sabors innovadors!

APOSTEM PEL VI DE QUALITAT

Imagen
En els últims anys, el Celler de les Figues ha passat de produir el 100% del seu vi a granel a vendre gairebé tota la producció com a vi embotellat d'alta qualitat. L'any 2010 embotellàvem 2.000 ampolles a l'any. Avui en dia embotellem 200.000 ampolles anuals. Des del Celler, una de les prioritats principals és potenciar la marca pròpia. Algunes de les línies de vi són per a tots els públics, amb gustos més afruitats i fins i tot amb gustos personalitzats. Altres son vins més premium , que volen ser representatius de la DO Figueres com la nostra especialitat, el vi de figa.  Nosaltres sabem que el món del vi hi ha gent que li fa respecte, que si no en sap, no pot triar cap vi, però nosaltres volem trencar aquestes barreres que sovint s'han posat, com si fos només d'entesos, per això, fem productes exclusius, però també intentem apropar el vi a tothom.

HISTÒRIA

Imagen
El Celler de les figues va néixer el juny de 2009. El nostre celler es va formar gràcies a la creació d'un nou sabor innovador en el món vitivinícola. Va ser llavors quan vam decidir unir-nos per formar la nostra pròpia cooperativa. A principis de 2010, el nostre vi innovador va generar un gran boom a la comarca de l'Alt Empordà, cosa que va comportar un auge empresarial on vam tenir que replantejar la nostra visió empresarial. A arrel d'això vam apostar per la producció d'un vi d'alta qualitat i vam començar a lluitar amb altres cellers per poder crear una denominació d'origen pròpia. L'aprovació de la DO Figueres va ser l'any 2015, va marcar un nou començament que perdura fins a dia d'avui.